• a3

Miért éppen Mikrogyöngy?

 

M. & R. Tire Products Inc. 1992-ben szaba-dalmaztatta a mikroszkópikus gumiabroncs kiegyensúlyozó keverék alkalmazását. Azidáig legsikeresebb száraz kiegyensúlyozó termék egy finoman őrölt granulált anyag volt a gumiabroncsba behelyezve. Azonban, úgy éreztük, hogy mikrogyöngyök - mint kiegyensúlyozó - anyag alkalmazása javíthatja a granulált anyag használatát két területen - mozgékonyság és tartósság.

 

Mozgékonyság - úgy éreztük, hogy az abroncs belsejében a kiegyensúlyozatlan-ságra válaszul feltámadó erők minnél gyorsabban mozgatják az anyagot, annál gyorsabban semlegesíti a kiegyensúlyozatlanságot és biztosítja a sima futást.

Magnum Plus Micro Bead photo for technical bulleting on how to  install Magnum Plus Tire Balancing Compound

És a tartósság - mert szerettünk volna, hogy a kiegyensúlyozó anyag őrizze meg fizikai alakját és méretét a teljes működési időtartam során, mivel bármilyen fizikai tulajdonság változás befolyásolhatja a kiegyensúlyozottság egyenletességét.

 

A gumiabroncs kiegyensúlyozottság ellenőrző rendszerek kihívására bevezettük a legújabb abroncs kiegyensúlyozó keveréket, a Magnum Plust, amely teljes mértékben kompatibilis a gumiabroncsnyomás ellenőrző rendszerekkel.

A Magnum Plus mikrogyöngyök majdnem kétszer olyan nagyok, mint korábban, 98%-ban gömbölyűek és gondosan egyenletes méretre kalibráltak. Bevonattal láttuk el a statikus feltöltődéses összetapadás és a nedvesség ellen, mely gátolja a szabad mozgást a gumiabroncsban.

Granulated Balancing Material photo for technical bulleting on how to  install Magnum Plus Tire Balancing Compound
 

Tehát a Magnum Plus gumiabroncs kiegyensúlyozó keverékkel szuper mozgékonyságú és tartósságú, rendkívüli sima mikro gyöngyöt kap szemben a granulált és egyéb kiegysúlyozó anyagokkal szemben, valamint kompatibilitást abroncsnyomás ellenőrző rendszerekhez.

Plusz további megtakarítás a Magnum Plus újbóli felhasználáskor újrafutózott gumiabroncsokban!


 

Other balancing beads photo for technical bulleting on how to  install Magnum Plus Tire Balancing Compound

 

Válasszon Nyelvet

Röviden az előnyökről

Magnum Plus gumiabroncs kiegyensúlyozó keverék:

  • Kitart az abroncs teljes élettartama alatt
  • Egyszerű alkalmazás
  • Folyamatosan követi a kopást, elhasználódást
  • Nics szükség újra-kiegyensúlyozásra
  • TPMS kompatibilis
  • Pótkocsi abroncsokhoz is alkalmazható